top of page

ISKOLAI FOGLALKOZÁSOK

középiskolások, illetve pedagógus munkaközösségek számára

Hogyan kezeled, ha feszültnek vagy frusztráltnak érzed magad? Ha a téged ért stressz miatt nem tudsz enni vagy elaludni? Ha nem megy a koncentráció, vagy képtelen vagy a többiekre figyelni? Vajon neked vagy osztályodnak milyen pozitív rutin segítene? Mit tudnátok tenni azért, hogy nyugodtabban, de energikusan teljenek a mindennapjaitok?

Az EMPOWERmental workshop, melyet középiskolai osztályoknak és pedagógus munkaközösségeknek egyaránt ajánlunk, a résztvevőkkel közösen a fenti kérdésekre keresi a választ. Foglalkozásunk középpontjában a közösségi és egyéni mentális jóllét fejlesztése áll, melyhez művészeti eszközöket hívunk segítségül. A foglalkozás során a résztvevők olyan gyakorlatokkal ismerkedhetnek meg a mozgás, a színház és a jóga területéről, melyeket közösségük mindennapjaiba is beépíthetnek. Célunk, hogy ne csupán egyszeri élményt biztosítsunk, de hosszú távon is hasznosnak bizonyuló eszközöket adjunk át a csoportoknak. Gyakorlataink célja, hogy az osztályközösségekben csökkenjen a szorongás, így hozzájárulva ahhoz, hogy  koncentráltabb, energikusabb, pozitívabb légkört teremtsünk.

 

A foglalkozás online és élő formátumban is választható. 

​Időtartam: minimum 1,5 maximum 3 óra

A foglalkozás igény szerint támogatott formában is elérhető.

 

Iskolák, akikkel együttműködtünk:

Székesfehérvári SZC Vajda János Technikum (Bicske), DSZC Építéstechnológiai és Műszaki Szakiskola (Debrecen), Horváth Mihály Gimnázium (Szentes), Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum (Budapest), Városmajori Gimnázium (Budapest), SZC Rózsa Imre Technikum (Szolnok)

 

A diákok visszajelzéseiből:

“Sokkal nyugodtabbnak érzem magam.”

“Elmúlt a fejfájásom”.

“Úgy éreztem, hogy minden gyakorlat hasznos, kellemesen érzem magam.”

“A nyugalom szigetén vagyok, lebegek egy felhőn”.

“Elmúlt a hátfájásom”.

“Olyan érzésem van, mintha könnyebben el tudnám érni azt, amit akarok.”

relax légzés
smart training
végtelen 8_4
gondtalan vállak - fő gyakorlat_2
DSC03244
DSC03250
a lélek izma_1
DSC03219
bottom of page